Tiimi

Saimaa ilman kaivoksia ry toimii vapaaehtoisten voimin. Hallituksessa on mukana luonnon- ja vesistön suojelusta kiinnostuneita viestinnän ja kestävän kehityksen ammattailaisia. Monilla meistä on myös maanomistusta varausalueilla.

Miisa Mink

Saimaa ilman kaivoksia -ryhmän perustaja ja RY: puheenjohtaja

Miisa Mink on yrittäjä ja kansainvälisen naisverkoston DrivenWomanin perustaja. Miisan suku on kotoisin Juvalta monessa polvessa ja hän on maanomistaja ja kesäasukas Pihlajasalossa varausalueella.

Twitter: @miisamink

Paula Haikarainen

Hallituksen jäsen, viestintä

Paula Haikarainen on organisaatioviestinnän ammattilainen kulttuuri- ja yliopistomaailmasta. Haikarainen on syntyperältään, sielunmaisemaltaan ja vähäiseltä maanomistukseltaan juvalainen. Hän on jo moneen kertaan joutunut hätyyttämään malminhimoisia pois sukunsa mailta Mustolan kylässä Etelä-Juvalla.

Heidi Kock

Hallituksen jäsen, sidosryhmäsuhteet

Heidi Kock on myynnin, digitalisaation ja koulutuksen ammattilainen ja vetää tunnetekoälyä hyödyntäviä labroja ammattikorkeakoulussa. Hän on kolmannen polven kesärantasalmelainen ja haluaa säilyttää Saimaan puhtaan luonnon myös jälkipolville. Heidin mielestä puhdas luonto on suojelemisen arvoista jo itsessään, mutta se on myös Suomen kilpailuetu ja tukee kestäviä elinkeinoja ja yrittäjyyttä.

Twitter: @HeidiKock1

Päivi Piispa

Hallituksen jäsen, juridiset prosessit

Päivi Piispa on ympäristötieteiden asiantuntija ja uuden ympäristöalan liiketoiminnan kehittäjä ja käynnistäjä. Päivillä on kokemusta ympäristöalan työtehtävistä Venäjällä, Balkanilla, Latinalaisessa Amerikassa, Afrikassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Päivin suvun juuret Juvalla juurtavat palaneiden kirkonkirjojen mukaan vähintään yli viidensadan vuoden päähän. ”Haluan turvata seuraavat viisisataa lisävuotta Saimaalle. Kaikkien meidän elinehtona on riittävän puhdas ja ekologisesti hyvälaatuinen vesi. Saimaa on hyvin arvokas.”

Riitta Tietäväinen

Yhdistyksen rahaston hoitaja

Eläkeläinen, entinen yliopiston lehtori ja yrittäjä.


Pidetään yhdessä kaivokset poissa Saimaalta!


%d bloggaajaa tykkää tästä: