Tiimi

Saimaa ilman kaivoksia ry toimii vapaaehtoisten voimin. Hallituksessa on mukana luonnon ja vesistöjen suojelusta kiinnostuneita viestinnän ja kestävän kehityksen ammattilaisia. Monilla meistä on myös maanomistusta varausalueilla.

Miisa Mink

Saimaa ilman kaivoksia -ryhmän ja ry:n perustaja.
Miisa on luopunut yhdistyksen puheenjohtajuudesta ja hallitusjäsenyydestä marraskuussa 2022 asetuttuaan kansanedustajaehdokkaaksi kevään 2023 vaaleihin.

Miisa Mink on yrittäjä ja kansainvälisen naisverkoston DrivenWomanin perustaja. Miisan suku on kotoisin Juvalta monessa polvessa ja hän on maanomistaja ja kesäasukas Pihlajasalossa varausalueella.

Twitter: @miisamink

Paula Haikarainen

Yhdistyksen puheenjohtaja, hallituksen jäsen, viestintä

Paula Haikarainen on organisaatioviestinnän ammattilainen kulttuuri- ja yliopistomaailmasta. Paula on syntyperältään, sielunmaisemaltaan ja vähäiseltä maanomistukseltaan juvalainen. Hän on jo moneen kertaan joutunut hätyyttämään malminhimoisia pois sukunsa mailta Mustolan kylässä Etelä-Juvalla.

Heidi Kock

Hallituksen jäsen, sidosryhmäsuhteet

Heidi Kock on myynnin, digitalisaation ja koulutuksen ammattilainen ja vetää tunnetekoälyä hyödyntäviä labroja ammattikorkeakoulussa. Hän on kolmannen polven kesärantasalmelainen ja haluaa säilyttää Saimaan puhtaan luonnon myös jälkipolville. Heidin mielestä puhdas luonto on suojelemisen arvoista jo itsessään, mutta se on myös Suomen kilpailuetu ja tukee kestäviä elinkeinoja ja yrittäjyyttä.

Twitter: @HeidiKock1

Sonja Särkinen

Hallituksen jäsen, julkkisyhteydet

Sonja Särkinen opiskelee ammattikorkeakoulussa kestävän kehityksen asiantuntijaksi. Kiertotalouden kehittäminen sekä ihmisen ja ympäristön harmoninen yhteensovittaminen ovat asioita, joita aikoo tulevana ympäristöalan ammattilaisena viedä eteenpäin.
Sonjan juuret ovat Juvalla ja mahdollinen paluumuutto kotiseuduille siintää tulevaisuuden haaveissa.
Luontoarvot, ja työskentely luonnon monimuotoisuuden ja puhtaiden vesistöjen turvaamiseksi on sydämen asia.

Riitta Tietäväinen

Yhdistyksen rahaston hoitaja

Eläkeläinen, entinen yliopiston lehtori ja yrittäjä.

Titta Kyöstilä

Yhdistyksen sihteeri

Titta Kyöstilä on kesäpuumalalainen vuodesta 2019 ja intohimoinen Saimaan ja saimaannorpan ihailija. Yhdistyksen toimintaan Titan sai mukaan huoli käynnissä olevan kaivosbuumin riskeistä ja halu tehdä jotain konkreettista puhtaan Saimaan puolesta.


Pidetään yhdessä kaivokset poissa Saimaalta!


%d bloggaajaa tykkää tästä: