Haluatko olla mukana puolustamassa Saimaata kaivostoimintaa vastaan?

Kiitos, että olet täällä. Olemme todella kiitollisia siitä, että puhtaan Saimaan puolustaminen kiinnostaa niin monia. Facebook sivustoomme Saimaa ilman kaivoksia on ensimmäisten kolmen päivän aikana liittynyt jo melkein viisisataa puhtaan Saimaan puolustajaa. Kutsutaan joukolla kaikki mukaan sillä nyt on aika näyttää niin Suomen Malminetsintä Oy:lle kuin muillekin Saimaalla kaivostoimintaa harkitseville, sekä kaikille päättäjille ja kaivoslain uudistuksessa mukana oleville tahoille, että puhdas luonto saa Suomessa nauttii laajaa kannatusta.

Tässä muutama käytönnön tapa jolla sinä voit olla mukana varmistamassa, että Saimaa säilyy puhtaana myös tuleville sukupolville:

1) Oletko maanomistaja Juva-Koikkala varausalueella

Tästä linkistä voit tarkistaa onko sinulla maata varausalueella. Tule mukaan allekirjoittamaan ympäristölakimiehen kanssa tekemämme valitus. Pääset myös osallistumaan lakimiehen kustannuksiin sopivalla summalla. Lähetä viesti pikaisesti miisa (at) btinternet.com (4.6.2020 mennessä)

2) Tule mukaan perustamaan Saimaa ilman kaivoksia ry:tä

Etsimme paikallisia ääninaisia ja -miehiä vastuuhenkilöiksi. Ota yhteyttä ja kerro jos haluat olla mukana: miisa (at) btinternet.com

3) Tule jäseneksi perustettavaan ry:hyn

Kaikki jäsenmaksut tullaan käyttämään malminetsinnän pystäyttämiseksi. Lisää infoa piakkoin (kun ry on virallisesti perustettu).

4) Jaa artikkeleita Saimaa ilman kaivoksia -sivuilta

Mitä enemmän tiedämme ja tiedotamme näistä kaivoshankkeista, sen todennäköisempää on, että kaivoslain uudistus menee loppuvuodesta läpi.

5) Kutsu ystävät mukaan

Jaa näitä verkkosivuja, Facebook sivustoa ja uutta Instagram tiliä vapaasti ja kutsu ystävät mukaan. Instagram tilille voit myös lähettää ottamiasi Saimaan luontokuvia. Täggää @saimaailmankaivoksia – julkaisemme parhaat kuvat!

3 vastausta artikkeliin “Haluatko olla mukana puolustamassa Saimaata kaivostoimintaa vastaan?

  1. Ei missään nimessä kaivokset saa tulla pilaamaan Saimaan vesiä!!! Eikö olla otettu opiksi Talvivaaraan kaivoshankeesta. Saastunut maa-alue.Pohjavedet pilalla. Mökiläisistä ei välitetty..
    Kyllä ilmaston lämpeminen johtaa itsestään vääjämättä vesien laadun heikkenemiseen. Ei ihmisten pidä tuhota luonnonvaroja ahneuttaan. Meillä on pian samanlaisia myrskyjä ja tuhoja jos tämä meno jatkuu!!
    Heräätkä jo ja suojelkaa Suomi ja sen rikkaudet eli metsät, luonto ja vedet. Pitää ajatella huomattavasti pidemmälle kuin tähän hetkeen…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: